Annie van de Kruys2023-01-09T13:17:18+01:00

Mijn naam is Annie van de Kruys.

[ Het leven is als een schilderij. ]

het is een cliché, maar waar…

Annie
annie-van-de-kruys-gaudi-01

De bewustwording van het hebben van een creatief talent heeft een positieve invloed op mijn leven en is in de loop der jaren steeds meer tot ontwikkeling gekomen: Schilderen.

Ik schilder zowel binnen een bepaald kader als uit vrije expressie. Daarbij kan het belangrijk zijn om de kijker te raken met het eindresultaat! “Emphatisch” schilderen noem ik dat. Enige tegenstrijdigheid met vrije expressie zal ik niet ontkennen…!

Ik bewonder graag andere “”kunstenmakers” om inspiratie op te doen en om hun drijfveer te begrijpen. Ik heb cursussen gevolgd bij diverse kunstenaars, dit alles heeft me steeds dichter bij mezelf gebracht. Om juist datgene wat mij drijft of wat ik voel in een schilderij te verwerken en uit te beelden. Alles kan en mag. Niets moet alleen als ik het “zelf zo vind”!!!!! Dat is een zeer belangrijke constatering vind ik zelf. Enne….. smaken verschillen!

Mijn gezin en het actieve leven van onze drie kinderen en hun gezinnetjes brengt veel afwisseling met zich mee. En samen met mijn man maak ik vele reizen . Alle indrukken die ik hierdoor op doe spelen ook een grote rol in het eindresultaat van de schilderijen.

Wil je nog meer zien kijk dan ook op Facebook. https://www.facebook.com/profile.php?id=100005346285138

Experimenteren, grenzen verkennen, vrijheid in verzinnen en ontdekken

Mijn werk was hier te zien